Carta
Tapes
- Assortiment de closca
- Pop a la gallega
- Calamars a l'andalusa
- Xipirons
- "Chocos"
- Sípia trossejada
- Cloïsses a la planxa
- Musclos al vapor
- Musclos al la marinera/planxa
- Navalles a la planxa
- Calamars a l'andalusa
- Escopinyes a la planxa
- Bunyols de bacallà
- Assortiment de peixet fregit
- Anxoves de Santonya
- Saitons en vinagre
- Xampinyons saltejats
- Camembert amb melmelada
- Pabrots del padró
- Braves
- Assortiment de croquetes
- Saquets de llagostins i verdures
- Xoricets a la sidra
- Bombetes picants
- Lacon a la gallega
- Plat de pernil ibèric
- Plat de formatge roncari

Especialitats de temporada
- Calçots
- Carxofes
- Bolets (rovellons)
- Xató

Suggerències
- Gaspatxo
- Timbal d'escalivada i formatge de cabra
- Xampinyons Saltejats
- Pebrots del padró
- Saquets de pasta fresca al pesto
- Entrecot a la salsa de Cabrales
- Formatge cremós "Torta del casar"
- Cua de rap a la planxa

Entrants
- Amanida tèbia de formatge
- Amanida grega
- Amanida marinera
- Timbal d'escalivada amb formatge de cabra
- Pebrots amb anxoves de Santoña
- Carpaccio de bacallà
- Carpaccio de vedella
- Tortellini amb pesto o salsa de tomàquet
- Tagliatelle amb salsa al gust del cuiner
- Alvocats farcits amb maionesa, tonyina i ou
- Espàrrecs a la planxa
- Carxofes a la vinagreta de módena

Carns
- Bistec de vedella
- Botifarra amb patates i allioli
- Conill amb allioli
- Costelles de xai
- Mitjana de vedella
- Xurrasco de vedella
- Guatlles a la platja
- Peus de porc a la planxa
- Entrecot a la planxa
- Confit d'ànec

Peixos
- Tonyina a la planxa
- Orada a la planxa
- Llobarro a la planxa
- Llenguado a la planxa
- Calamars a la planxa
- Sípia a la planxa
- Gambes a la planxa

Marisc
- Navalles a la planxa
- Escopinyes a la planxa
- Cloïsses a la planxa
- Cloïsses a la marinera
- Musclos al vapor
- Musclos a la marinera

Bar Restaurant Joanet - Pl. de Sant agustí Vell, 6 08003 Barcelona - 93 319 90 37 - info@joanet.es